Tak mijał pierwszy dzień targów
Tradycyjnie jak co roku, w ostatni tydzień września w Poznaniu rozpoczęły się najsmaczniejsze targi roku.
![](/media/asxh0hk5/pierwszy-dzień-targów.jpg?width=600&height=400)
Smaki Regionów, bo to o nich mowa, to wielka uczta regionalnej polskiej kuchni, tradycyjnych receptur oraz niepowtarzalnego smaku i aromatu.
![](/media/mwhnmusa/dzien1-1.jpg?width=600&height=400)
![](/media/wlia5hey/dzien-1-2.jpg?width=600&height=400)
![](/media/4vujyksx/dzien-1-3.jpg?width=600&height=400)
![](/media/pskdao5w/dzien-1-4.jpg?width=600&height=400)
Tadeusz Müller miłość do gotowania odziedziczył w genach. Z wykształcenia psycholog, który na co dzień zajmuje się tworzeniem i wdrażaniem food conceptów. Syn Magdy Gessler w swoim programie „Z gruntu zdrowo” udowodni, że polskie warzywa i owoce to bezcenne źródło zdrowia i nieskończona inspiracja do tworzenia pysznych potraw. Tadeusz pojedzie na pola, by przekonać się na własne oczy, jak wyglądają uprawy, a w swojej kuchni pokaże przepisy na dania, które będą prawdziwymi bombami witaminowymi.
![](/media/lbub2xze/dzien-1-6.jpg?width=600&height=400)
Oczywiście nie brakło też atrakcji dla najmłodszych, o które zadbał zespół animacje-dla-dzieci.pl oraz pokazów kina kulinarnego. Dziś emitowaliśmy "Facetów od kuchni".
![](/media/3rwgqia1/dzien-1-8.jpg?width=600&height=400)