Jak zostać wystawcą?
Chcesz pokazać swój produkt szerokiej publiczności? Stoisko na Smakach Regionów to idealny pomysł na promocję Twojej firmy!
O targach
Smaki Regionów od lat są miejscem spotkań dla osób, które odżywiają się zdrowo i cenią produkty od lokalnych dostawców. Podczas targów znajdziecie ekologiczną, certyfikowaną żywność z całej Polski. To wyjątkowy moment na poznanie wszystkich regionalnych potraw i produktów, które niewątpliwie są dziedzictwem kulinarnym.
Dlaczego warto zostać wystawcą?
Smaki regionów to jedna z najlepszych imprez związanych z tematyką żywnościową. W poprzednich latach odwiedziło nas ponad 30 tysięcy zwiedzających o określonych zainteresowaniach. Targi to idealny czas poznania pasjonatów kuchni tradycyjnej czy osób które prowadzą zdrowy tryb życia. Podczas wydarzenia możemy zobaczyć stoiska z wszystkich 16 województw i spróbować setek różnych potraw.
![Smaki Regionów wystawcy](/media/pgymtldh/fotobueno_smaki_regionów_02-10-2021_-1159.jpg?width=467&height=311&mode=max)
Kto może zostać wystawca?
Wystawcą podczas Smaków Regionów, mogą zostać Koła Gospodyń Wiejskich, organizacje samorządowe, ale przede wszystkim producenci najlepszych jakościowo produktów spożywczych.
Zachęcamy do zgłoszeń firmy związane z:
- mięsem i przetworami mięsnymi
- produktami połowów i przetworami rybnymi
- produktami mleczarskimi
- przetworami ze zbóż i makaronami
- produktami przemysłu piekarskiego
- wyrobami cukierniczymi
- przetworami ziemniaczanymi i skrobiowymi
- produktami przemysłu cukrowego
- wodami mineralnymi i napojami bezalkoholowymi
- produktami przemysłu tłuszczowo-olejarskiego
- wyrobami przemysłu koncentratów spożywczych
- używkami naturalnymi
- ziołami, przyprawami korzennymi i przyprawami
- bakaliami
- wyrobami mrożonymi
- miodami i produktami pszczelarskimi
- żywność dla dzieci
Pełen opis zakresu tematycznego możecie znaleźć pod linkiem >>> https://www.smaki-regionow.pl/pl/o-wydarzeniu/zakres-tematyczny/
Jak na tym skorzystasz?
- wypromujesz kulinarne walory danego regionu i turystyki kulinarnej wśród kilkudziesięciu tysięcy zwiedzających
- dotrzesz do klienta ostatecznego i możliwość prezentacji oraz sprzedaży produktów
- nawiążesz współpracę z dystrybutorami żywności ekologicznej
- porównasz oferty i dokonania zobiektywizowanej oceny
- Masz szanse na Medal Smaków Regionów
Każdy z Was może dołączyć do historii, którą od wielu lat wspólnie tworzymy. Każde potrawy czy produkty z roku na rok zaskakują nas coraz bardziej. Do dopełnienia całości brakuje tylko Twojej działalności!
Skontaktuj się z nami!
Daria Maciejewska
![](/static/common/webm.png)
Sylwia Rogowicz
![](/static/common/webm.png)