Organizator:

Jak zostać wystawcą?

Podziel się

Chcesz pokazać swój produkt szerokiej publiczności? Stoisko na Smakach Regionów to idealny pomysł na promocję Twojej firmy!

O targach

Smaki Regionów od lat są miejscem spotkań dla osób, które odżywiają się zdrowo i cenią produkty od lokalnych dostawców. Podczas targów znajdziecie ekologiczną, certyfikowaną żywność z całej Polski. To wyjątkowy moment na poznanie wszystkich regionalnych potraw i produktów, które niewątpliwie są dziedzictwem kulinarnym. 

Dlaczego warto zostać wystawcą?

Smaki regionów to jedna z najlepszych imprez związanych z tematyką żywnościową. W poprzednich latach odwiedziło nas ponad 30 tysięcy zwiedzających o określonych zainteresowaniach. Targi to idealny czas poznania pasjonatów kuchni tradycyjnej czy osób które prowadzą zdrowy tryb życia. Podczas wydarzenia możemy zobaczyć stoiska z wszystkich 16 województw i spróbować setek różnych potraw. 

 

Smaki Regionów wystawcy

 

Kto może zostać wystawca?

Wystawcą podczas Smaków Regionów, mogą zostać Koła Gospodyń Wiejskich, organizacje samorządowe, ale przede wszystkim producenci najlepszych jakościowo produktów spożywczych.

 

Zachęcamy do zgłoszeń firmy związane z:

  • mięsem i przetworami mięsnymi
  • produktami połowów i przetworami rybnymi
  • produktami mleczarskimi
  • przetworami ze zbóż i makaronami
  • produktami przemysłu piekarskiego
  • wyrobami cukierniczymi 
  • przetworami ziemniaczanymi i skrobiowymi
  • produktami przemysłu cukrowego
  • wodami mineralnymi i napojami bezalkoholowymi
  • produktami przemysłu tłuszczowo-olejarskiego
  • wyrobami przemysłu koncentratów spożywczych
  • używkami naturalnymi
  • ziołami, przyprawami korzennymi i przyprawami
  • bakaliami
  • wyrobami mrożonymi
  • miodami i produktami pszczelarskimi
  • żywność dla dzieci

 

Pełen opis zakresu tematycznego możecie znaleźć pod linkiem >>> https://www.smaki-regionow.pl/pl/o-wydarzeniu/zakres-tematyczny/

 

Jak na tym skorzystasz?

  • wypromujesz kulinarne walory danego regionu i turystyki kulinarnej wśród kilkudziesięciu tysięcy zwiedzających
  • dotrzesz do klienta ostatecznego i możliwość prezentacji oraz sprzedaży produktów
  • nawiążesz współpracę z dystrybutorami żywności ekologicznej 
  • porównasz oferty i dokonania zobiektywizowanej oceny
  • Masz szanse na Medal Smaków Regionów

 

Każdy z Was może dołączyć do historii, którą od wielu lat wspólnie tworzymy. Każde potrawy czy produkty z roku na rok zaskakują nas coraz bardziej. Do dopełnienia całości brakuje tylko Twojej działalności! 

 

Skontaktuj się z nami!

Daria Maciejewska