Program wydarzenia
Zachęcamy do zapoznania się z programem Targów Smaki Regionów
PIĄTEK, 27 WRZEŚNIA 2024
10:00
Otwarcie bram targów dla zwiedzających
do 11:00 – ANTRESOLA
Dostarczenie przez wystawców produktów zgłoszonych w konkursie o Złoty Medal Smaków Regionów
10:00-18:00 – PIEKARENKA
Warsztaty „Tradycja i smak polskiego pieczywa” dla dzieci w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym
10:30, 11:30, 12:30, 13:30, 15:00 – SCENA GŁÓWNA
Pokazy kulinarne finalisty program MasterChef Laurentiu „Lorek” Zediu
18:00
Zakończenie pierwszego dnia targów
SOBOTA, 28 WRZEŚNIA 2024
10:00
Otwarcie bram targów dla zwiedzających
10:00-18:00 - PIEKARENKA
Warsztaty „Tradycja i smak polskiego pieczywa” dla dzieci w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym
11:00 – SCENA GŁÓWNA
Uroczyste otwarcie targów, rozdanie nagród w konkursie o Medal Targów Smaki Regionów 2024
12:45 – SCENA GŁÓWNA
Bitwa Małych Mobilnych Kuchni Warsztatowych z udziałem Banków Żywności z Wielkopolski
13:00 - PAWILON 10
Wielki Finał XXIII edycji konkursu „Nasze Kulinarne Dziedzictwo-Smaki Regionów”
14:00 – SCENA GŁÓWNA
Finał Bitwy Małych Mobilnych Kuchni Warsztatowych i pokazy kulinarne
18:00
Zakończenie drugiego dnia targów
NIEDZIELA, 29 WRZEŚNIA 2024
10:00
Otwarcie bram targów dla zwiedzających
10:00 – 11:00 – SCENA GŁÓWNA
Pokazy kulinarne PIPRiL
10:00-17:00 – PIEKARENKA
Warsztaty „Tradycja i smak polskiego pieczywa” dla dzieci w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym
11:00 – SCENA GŁÓWNA
Pszczela korporacja – lot w głąb ula. Zaprasza Pasieka Garwół.
13:00 – SCENA GŁÓWNA
Spotkanie z Katarzyną Bosacką
16:00 – SCENA GŁÓWNA
Pokazy kulinarne restauratorów z Wielkopolski
17:00
Zakończenie trzeciego dnia targów
Stan na 19.09.2024. Zastrzegamy możliwość zmian w programie.